Tjänster

Naprapatbehandling

Behandlingen går ut på att med hjälp av screening, rörelse analys, ortopediska tester och motstånds tester lista ut vad som orsakar besväret du söker för. Därefter appliceras de behandlingsmetoder som kan hjälpa dig på bästa möjliga sätt. Jag lägger även upp en plan om hur du kan hjälpa dig själv, exempelvis med övningar.

Behandlingsmetoder jag använder mig av är till exempel; Pressur, Justeringar, Dry needling, Mobilisering, Active release.

Rehabträning

Rehabträning hos Martinells Naprapati innebär ett upplägg om bestämt antal tillfällen för att påbörja träning och rehabilitering av en specifik skada. Denna tjänst går inte att boka online utan bokning sker efter telefon- eller mailkontakt med mig. Första tillfället är en genomgång av vad du vill rehabilitera, hur vi ska göra det och vilken nivå du är på i dagsläget. Jag har tillgång till SATS på Holiday Club i Åre, för de tillfällen du rehabtränar med mig behöver du inte vara medlem på SATS. Du får efter avslutat program en träningsplan som du själv kan följa framöver. Om du vill fortsätta träna själv på SATS i Åre måste du teckna medlemskap.

Personlig träning

Personlig träning hos Martinells Naprapati innebär att du själv väljer vilket mål du vill ha med din träning. Inget mål är för stort eller för litet, allt handlar om att följa den plan vi lägger upp. Denna tjänst går inte att boka online utan bokning sker efter telefon- eller mailkontakt med mig. Första tillfället är en genomgång av ditt mål, hur vi ska nå det och vilken nivå du är på i dagsläget. Jag har tillgång till SATS på Holiday Club i Åre, för att kunna genomföra personlig träning med mig behöver du vara medlem på SATS i Åre. Du får efter avslutat program en träningsplan som du själv kan följa framöver.